Steak tartare neboli hovězí tatarák nemusí být jen hospodské jídlo servírované s topinkami. Tahle francouzská klasika se nejčastěji podává v elegantní verzi právě s hranolky! A můžete ho servírovat jako předkrm i jako hlavní chod!
Suroviny
NA HRANOLKY
NA DOKONČENÍ
Na recept
- Energie 2064 kcal
- Bílkoviny 209 g
- Sacharidy 117 g
- Tuky 83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.