Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (23x)
27. 2. 2017
Prejt z fazolek adzuki
Apetit
Prejt z fazolek adzuki
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (23x)

Prejt je pro někoho možná příliš silné slovo, ale věřte, že tenhle prejt ocení vegetariáni i všežravci. Jde o čistě rostlinné jídlo plné chuti, kterým vytřete zrak všem nevěřícím Tomášům. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 599.75 kcal
  • Bílkoviny 24.25 g
  • Sacharidy 98.75 g
  • Tuky 10.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/10

2004/10

Související články

rebarbora

Jaké potraviny byste neměli jíst syrové nebo to s nimi nepřehánět?

Syrová strava je obecně považována za zdravou, protože obsahuje spoustu prospěšných látek, které se tepelnou úpravou ztrácejí. To do značné míry platí, ale není tomu úplně pořád. Existuje celá řada potravin, které bez správné kulinářské přípravy mohou přivodit trávicí potíže a v některých případech i otravu. Na co si dát pozor u rebarbory, bezinek, václavek nebo syrových brambor?