Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (57x)
28. 4. 2017
Dhál z červené čočky a fazolek mungo
Apetit
Dhál z červené čočky a fazolek mungo
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (57x)

Výraz dhál v indické kuchyni označuje luštěninu. Někdy toto jídlo připomíná polévku, jindy kaši, ale vždy recept obsahuje spoustu voňavého koření a překypuje chutí. Ostatně, vyzkoušejte to sami!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 379.5 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 47.75 g
  • Tuky 9.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(57 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada

Související články

Zázračné luštěniny: Levné, syté a lahodné

Ať už jste příznivcem luštěnin nebo vás tato surovina kvůli nadýmání příliš neláká, podívejte se na naše dnešní tipy, kde se zabýváme bohatým výživovým přínosem pro lidský organismus a také vám poradíme, jak nadýmání předcházet. Nechybí ani široká škála tipů na vaření s luštěninami včetně našich oblíbených receptů, po jejichž ochutnání kouzlu luštěnin zaručeně podlehnete.