Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (2x)
25. 8. 2016
Pohanka v kuřeti


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (2x)

V obalu z kuřecí kůže s vrstvičkou masa se ukrývá fantasticky šťavnatá nádivka. Tenhle zvláštní štrúdl je výborný teplý i studený, jako hlavní jídlo, nářez nebo luxusní příloha.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 625.5 kcal
  • Bílkoviny 37.25 g
  • Sacharidy 80.25 g
  • Tuky 18.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Pohanková kaše

Dejte šanci pohance. Je to všestranná superpotravina plná chuti a zdraví, uvařená je za chvilku

Pohanka se v současné době těší stále větší oblibě, což je mimo jiné zapříčiněno její cennou výživovou hodnotou. Její opětovné zařazení do jídelníčku je tím správným krokem ke zdravému stravování. Pohanka dodává lidskému organismu důležité vitaminy, bílkoviny a esenciální aminokyseliny, čímž prospívá našemu celkovému zdraví. Podívejte se na naše pohankové recepty a zjistěte, jak pohanku využít!