Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Nové brambory s fazolkami a řeřichou
Apetit
Nové brambory s fazolkami a řeřichou
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (4x)

Nejlíp si je vychutnáte, když je podáváte hned po uvaření. Fajšmekři můžou podávat s máslem či studeným mlékem. Čerstvé lístky řeřichy dodají jídlu správný říz.


Nezhasínat obrazovku
5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282.2 kcal
  • Bílkoviny 5.2 g
  • Sacharidy 41.2 g
  • Tuky 8.4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Stanislava Moravcová ml, z vydání Apetit Nové brambory s fazolkami a řeřichou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet