Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,5 (34x)
18. 7. 2014
Zmačklé brambory
Publicdomainpictures.net
Zmáčklé brambory
Publicdomainpictures.net


> 60 min
4,5 (34x)

Brambory připravené na tenhle způsob jsou naprosto neodolatelné.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 638.5 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 89.5 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zmáčklé brambory

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Hana
27.10.2008 17:25
rada na úsporu energie: uvařit brambory v papiňáku stačí 10 minut když brambory před vařením propíchnete a trochu posolíte nebudou praskat
  profile image
Veroneta
27.09.2008 18:13
Opravdu nemají chybu.Mňam.
  profile image
martina
28.06.2008 21:11
vynikající, jednoduché, doma velký úspěch :o)
  profile image
martina
09.02.2008 18:25
Zemiaky sa pri vyklepkavani tlckom rozpadnu vtedy, ked nie su dobre uvarene, hlavne vnutro zemiaku. Takze odporucam ich dokonale uvarit a naozaj naklepnut az vtedy, ked vychladnu. Inak dopadnete ako ja.. praved chutnam asi 80 ulomkov a kuskov, ale su chrumkave...
  profile image
jája
18.06.2008 10:47
Dělala jsem přesně podle receptu, jsou naprosto vynikající !!
  profile image
Bara Sladka
28.09.2007 21:12
Anders spokojeny, Andrew spkojeny, Marketa si dala dvakrat!
  profile image
zdena kovářová
02.08.2008 22:54
A co Edouard? Tomu chutnalo taky?
  profile image
Alena
04.09.2007 17:24
Recept se nachází v č.2/06, str.44
  profile image
slávista
19.08.2007 17:36
senzační, ještě teď, po týdnu,mh ám chuť a vůni pečeněk na jazyku
  profile image
Majka
30.04.2007 12:16
Díky za tip se slaninou, zkusila jsem to s ní a bylo to mňamózní!

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.