Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (7x)
26. 8. 2016
Kuřecí polévka s knedlíčky
Apetit
Knedlíčková kuřecí polévka
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Kvalitní vývar je kouzelnou ingrediencí, která polévku povýší na mocnou zbraň. Pokud nemusíte dodržovat židovské tradice, nahraďte mleté macesy strouhankou z dietních sucharů.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435.5 kcal
  • Bílkoviny 25.75 g
  • Sacharidy 13.75 g
  • Tuky 31.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Polévka s kuřecími knedlíčky

5 knedlíčků do polévek: Sýrové, morkové, drožďové a další

Není nad pořádný silný vývar nebo hustou krémovou polévku. V Čechách je zvykem, že se polévka podává před hlavním jídlem, aby připravila naše trávení na další chod. Někdy si ji také rádi dáme jako svačinu nebo lehkou večeři. Jak polévku povznést na vyšší úroveň, když vás už osmažená houska přestala bavit? Nezklamou knedlíčky ani smažený hrášek.