Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,3 (8x)
30. 9. 2016
Hovězí pečeně s červenou řepou a křenem


Velmi snadné
> 60 min
3,3 (8x)

Plnohodnotný oběd – zasytí opravdu každého. Nádherně jemný


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 571.5 kcal
  • Bílkoviny 37.33 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 33.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004

Související články

pečené maso

Upečte si maso… pomalu

Vůně pečícího se masa dokáže přilákat do kuchyně každého. Vyzkoušejte s námi recepty na pomalé pečení masa! Zvládne je úplně každý, a když při tom dodržíte pár základních pravidel, bude vaše maso prostě božské!