Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (11x)
21. 3. 2016
Dušená cizrna s uzeným
Apetit
Dušená cizrna s uzeným
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (11x)

Použijte cizrnu jako základ pro sytá jídla z ‚jednoho hrnce‘; můžete s ní pak zacházet podobně jako s bramborami. Cizrna má ale tu výhodu, že se na rozdíl od nich nerozváří a zůstává trochu křupavá. Dobře vynikne s hustšími omáčkami v kombinacích s masem i zeleninou. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 637 kcal
  • Bílkoviny 46.25 g
  • Sacharidy 59.25 g
  • Tuky 21.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Dušená cizrna s uzeným

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce