Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (69x)
12. 4. 2016
Pražená cizrna z trouby
Apetit
Pražená cizrna z trouby
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (69x)

Chcete si pochutnat na něčem novém? Zkuste praženou cizrnu z trouby! Je nenápadná, ale návyková a prudce jedlá. Křupavá pečená cizrna hravě nahradí brambůrky nebo jiné oblíbené chroupání u televize. Ale také ji můžete použít jako alternativu za krutony do polévky. Recept je až neuvěřitelně jednoduchý a koření obměňujte podle chuti a domácích zásob.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6–8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2920 kcal
  • Bílkoviny 161 g
  • Sacharidy 404 g
  • Tuky 56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(69 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/4

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.