Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
2,9 (19x)
6. 1. 2017
Cizrna v rajčatové omáčce s vejci v trojobalu
Apetit
Cizrna v rajčatové omáčce s vejci v trojobalu
Apetit


Snadné
< 60 min
2,9 (19x)

Zamilujte si zdravé luštěniny!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5636 kcal
  • Bílkoviny 306 g
  • Sacharidy 599 g
  • Tuky 198 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

Rajčatové základy

Jak udělat rajčatovou omáčku méně kyselou: Kuchaři často sázejí na jedlou sodu, výsledek nás ale trochu překvapil

Passata nebo rajčatové pyré, která jsou v obchodech běžně k dostání, za nás vyřeší velký díl práce na rajčatové omáčce. Pořád však jde o polotovar, se kterým je potřeba dál pracovat. Dokonalá omáčka z rajčat má totiž nasládlou chuť, kterou by jí měla dodávat zralá rajčata, mrkev, dlouhý var nebo... cukr. Variantou je také přidání jedlé sody, která stáhne kyselost.