Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (15x)
22. 3. 2016
Uzená hrachovo-mrkvová polévka
Apetit
Uzená hrachovo-mrkvová polévka
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (15x)

Uzené a hrách k sobě cítí přirozenou náklonnost a patří i do klasické české kuchyně. Malá vylepšení dodají této polévce příjemně světácký šmrnc.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 417.5 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 66.5 g
  • Tuky 9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Uzená šunka

Jak nakoupit uzené maso, abyste si nepřinesli domů vodu

Chcete osmažit kostičky uzeného a ony se místo toho vaří ve vodě? Kupujete uzenou plec, kýtu či bok zatavené v plastových obalech, protože jsou v nabídce za dobrou cenu? Možná to není tak výhodné, jak se na první pohled zdá... S našimi triky už při nákupu kouřem vonícího masa nezaváháte.