Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,2 (97x)
31. 8. 2017
Tvarohová pomazánka s droždím a sýrem
Apetit
Tvarohová pomazánka s droždím a sýrem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,2 (97x)

Že máte na drožďovou pomazánku z dětství nemilé vzpomínky? Zkuste ji dát ještě šanci v kombinaci s tvarohem, sýrem a okurkou. Tvarohová pomazánka s droždím a sýrem je výborná namazaná na plátku čerstvého pečiva a hned po prvním ochutnání zcela přehodnotíte váš dosavadní názor.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 589 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(97 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

Čerstvé droždí

Droždí v receptech: Vyzkoušejte luxusní kvasnicovou pomazánku, knedlíčky nebo polévku

Chuť čerstvého droždí je hodně specifická. Používá se však hojně nejen k nakypření těsta, ale právě pro svou jedinečnou chuť například v pomazánkách či knedlíčcích do polévky.  Jako všechny výrazné chutě i ta kvasnicová dělí lidi na dva tábory: Na ty, co ji milují, a ty, kteří ji nesnesou. Zcela určitě se k chuti droždí můžete projíst, pokud jste jí už dávno nepropadli. S našimi recepty to půjde snadno!