Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)
14. 1. 2019
Ruský sýr
Apetit
Ruský sýr
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)

Lahodnou tvarohovou pomazánku můžete dát do plátěného sáčku mezi dvě prkénka, zatížit ji, nechat vykapat a uzrát. Za čtyři dny vznikne pružný čerstvý sýr.


Nezhasínat obrazovku
5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 225 kcal
  • Bílkoviny 14.4 g
  • Sacharidy 6.4 g
  • Tuky 15.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Vilém Vrabec, z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.