Název této španělské speciality je odvozen od tří druhů mléka, kterými se prolévá piškotový korpus. Třímlékový koláč je neskutečně lahodný, hodně sladký a krásně vláčný, a tak jsme ho pro vás připravili hned ve čtyřech variantách. Recept lze libovolně obměňovat a přizpůsobit svým chuťovým preferencím. Naše tipy najdete na konci postupu.
Suroviny
Na prolití
Na dokončení
Na recept
- Energie 7150 kcal
- Bílkoviny 159 g
- Sacharidy 798 g
- Tuky 359 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.