Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
9. 1. 2017
Terina s uzeným úhořem


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Luxusní terinka jako by vypadla z měšťanských kuchařek konce 19. století – její příprava je ale víc než jednoduchá! 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 terinu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 terinu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 718 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 150 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

7.jpg

4 šéfkuchaři, 8 chodů a tajné triky: Zajeli jsme do Písku vyzkoušet, jak chutná menu od elitních kuchařů

Čtyři šéfkuchaři a 8 chodů. Čtyři různé rukopisy, přístupy i kuchyně a jeden velký zážitek. To je základní myšlenka degustačních večeří, v nich hostitelská restaurace pozve další šéfkuchaře, aby společně uvařili jedno menu. Pro hosty je to skvělá možnost, jak za jeden večer pomyslně „obejít“ hned několik restaurací. Redakce Apetitu měla možnost jednu takovou degustaci prožít.