Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (42x)
18. 7. 2014
sýrová omáčka na fondue
Apetitonline.cz
Sýrové fondue s nakládanými okurkami
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (42x)

Nejznámější švýcarské jídlo, pyšnící se statusem národního pokrmu. Švýcarsko se skládá z kantonů – a jeho fondue z regionálně příslušných, vždy originálních sýrů.


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 561.63 kcal
  • Bílkoviny 33.88 g
  • Sacharidy 12.13 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008