Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)
24. 3. 2016
Rajské fondue z kraje Valais


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)

Odlehčená verze z jižního Švýcarska nabízí hned několik plus: nezatíží žaludek tolik jako klasické fondue, má svěží chuť... a spoustu lahodných ,příkrmů‘.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 714.5 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

Fondue: sýrové nebe

Představte si lahodný sýr v jedné z jeho nejlepších podob – jemné sýrové omáčce rozpouštějící se na jazyku. Fondue dává jídlu nový rozměr. Vybírejte z oblíbených sýrů a připravte si nevšední večeři dle své chuti. Sýrové fondue si nejlépe vychutnáte s rodinou či přáteli, patří totiž ke společenským pokrmům, u kterých zažijete spoustu zábavy.