Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (27x)
18. 7. 2014
Pikantní pečená žebírka
pixabay.com
Pikantní pečená žebírka
pixabay.com


Snadné
< 60 min
4,1 (27x)

Zbylou marinádu prohřejte a podávejte jako omáčku k žebírkům


Nezhasínat obrazovku
4 dětské
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 dětské
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1274 kcal
  • Bílkoviny 53.75 g
  • Sacharidy 23.5 g
  • Tuky 109.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Pikantní pečená žebírka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.