Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (35x)
22. 5. 2017
Špaldové palačinky
Apetit
Špaldové palačinky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (35x)

Až vás zase přepadne neodolatelná chuť na palačinky, zkuste tuhle zdravou obměnu. Zamilujete si ji!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 441.5 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 40.75 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jirka Sirka profile image
Jirka Sirka
09.08.2018 15:50

Bodejť by se to netrhalo, když je tam málo mouky (těsto bylo jako voda) a chybí bílek. Přidal jsem mouku a dal celá vejce a nic se netrhalo. Ovšem chuť mají jako každé jiné palačinky ze špaldy, podle mě stačí dát mléko a podmáslí vypít syrové... :-)

  profile image
Alena
07.07.2008 10:47
Recept se nachází v č.8/07, str.29
  profile image
Jarka Plešková
24.06.2008 11:57
Palačinky byly výborné. Jenom se při pečení trhaly. Polívala jsem je Javorovým sirupem a moc jsme si pochutnali. Vůbec nevadilo, že tam není žádný cukr

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007