Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,4 (24x)
20. 8. 2014
Smetanové kuře s rajčaty
Apetit
Smetanové kuře s rajčaty
Apetit


Snadné
< 45 min
4,4 (24x)

Kuřecí maso zapečené se smetanou je osvědčené univerzální pohoštění, které zachutná snad každému. Jen nezapomeňte remosku včas odnést do bezpečí, aby se nestrhla bitva o lahodné přípečky. Pokud remosku nemáte, dejte smetanové kuře s rajčaty zapéct do trouby.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 377.5 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 4.75 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Bára
01.08.2008 17:28
Jídlo je výborné, osvěžující chuť bazalky, rajčat spolu se sýrem feta nemá chybu. Doporučuji. Místo kuřecího masa je výborná i treska.
  profile image
fanda Apetitu :)
04.05.2008 00:42
Dělala jsem to v mikrovlnce, bylo to super a hned pryč :)... Doporučuji všem, kdo nemá alergii na kuře :D
  profile image
Alena
16.04.2008 09:35
Recept se nachází v č.4/07, str.29
  profile image
Viky
13.04.2008 09:20
To vypadá skvěle. Ale co když nemám remosku? Jak a jak dlouho to mám péct v normální troubě - v nějaké zapékací míse, a přikryté, nebo ne? Děkuju za radu :-)
  profile image
Lucie
13.04.2008 14:28
Včera jsem ho pekla... v troubě ... a podařilo se to skvěle! Pekla jsem v zapékací míse, nepřikryté na 200 stupňů asi 30 minut :)
  profile image
Viky
14.04.2008 10:47
Díky za radu, o příštím víkendu to hned vyzkouším. Aspoň nějak dostanu do toho svého místo vepřového trochu kuřete :-)
  profile image
Dana
26.06.2008 08:50
A co na sporaku nebo v mikrovlce? Mate s tim nekdo zkusenost? Prosim o radu, chtela bych udelat o vikendu, ale budu mit k dispozici jen tu plotynku a mikrovlnou troubu :(
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Šlehačkové kotlety

Remoska: Český vynález, který změnil pohled na vaření. I dnes v ní připravíte nejvláčnější bábovku a dokonale šťavnaté kuře

Existuje lepší důkaz o tom, že český vynález může uspět nejen doma, ale i v zahraničí, než remoska? Tento kompaktní a energeticky úsporný pečicí hrnec je dodnes oblíbený díky své jednoduchosti a všestrannosti a i po více než půl století jej najdete v mnohých kuchyních. Upečete v něm křupavé brambory, lahodné koláče i šťavnaté kuře. Znáte příběh tohoto českého fenoménu?