Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
3,9 (138x)
12. 7. 2017
Šlehačková bublanina s lesním ovocem
Apetit
Šlehačková bublanina s lesním ovocem
Apetit


Snadné
< 50 min
3,9 (138x)

Šlehačková bublanina s ovocem je vláčná, nadýchaná, zkrátka luxusní. Tenhle rychlý koláč na plech nepotřebuje kynutí, ani žádnou extra přípravu. Jednoduše zamícháte těsto, nasypete ovoce a dáte péct. A pozor – uvedené množství ovoce v receptu není chyba, opravdu se ho na jeden plech vejde tolik!


Nezhasínat obrazovku
na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Na povrch

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5805 kcal
  • Bílkoviny 146 g
  • Sacharidy 819 g
  • Tuky 196 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(138 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jitka Kottová profile image
Jitka Kottová
02.08.2014 06:54

nějak se mi ztratil popis přípravy :-(

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.