Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
3,9 (136x)
12. 7. 2017
Šlehačková bublanina s lesním ovocem
Apetit
Šlehačková bublanina s lesním ovocem
Apetit


Snadné
< 50 min
3,9 (136x)

Šlehačková bublanina s ovocem je vláčná, nadýchaná, zkrátka luxusní. Tenhle rychlý koláč na plech nepotřebuje kynutí, ani žádnou extra přípravu. Jednoduše zamícháte těsto, nasypete ovoce a dáte péct. A pozor – uvedené množství ovoce v receptu není chyba, opravdu se ho na jeden plech vejde tolik!


Nezhasínat obrazovku
na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Na povrch

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5805 kcal
  • Bílkoviny 146 g
  • Sacharidy 819 g
  • Tuky 196 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(136 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.