Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
11. 5. 2017
Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Zelný salát se dobře hodí k výraznému masu, jako je právě hovězí rostbíf. Nechcete-li se zdržovat jeho přípravou, zprudka opečte vysoký plátek osolené a opepřené roštěnky, zabalte ho do alobalu a nechte vychladnout. Pak nakrájejte na tenké proužky.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zelený salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 576 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Stanislava Moravcová ml., z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem

Související články

Francesinha

Francesinha: Dekadentní portugalský sendvič plný masa a sýra. Připravte si ho snadno doma!

Sendvič, o kterém kolují legendy? Bezesporu Francesinha! A pokud jste o této pochoutce ještě neslyšeli, je nejvyšší čas to změnit: tento portugalský pokrm totiž není jen tak obyčejný sendvič. Kombinace masa, taveného sýra a horké, pikantní omáčky vás dostane svou intenzivní chutí. Pokud máte rádi jídla, která jsou tak trochu „přes čáru“, Francesinha vás rozhodně nezklame.