„Protože jsem vegetariánka, jsou saláty stálou součástí mého jídelníčku. A tak vymýšlím pořád nové a nové recepty. Tohle je jeden z nich,“ napsala nám naše čtenářka Diana Sejka. Jahody a špenát? Proč ne! Jahody mají nejen sladce voňavou, ale také lehce navinulou chuť, která ve spojení s jemným špenátem a ostrým dresinkem skvěle vynikne.
Suroviny
Na dresink
Na recept
- Energie 1203 kcal
- Bílkoviny 22 g
- Sacharidy 107 g
- Tuky 67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/6
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.