Vzpomínáte na léto u babičky? Máme pro vás recept! Kynutý koláč s tvarohem, rybízem a drobenkou je letní klasika, která ani v dospělosti neomrzí. Pojďme tuto tradici předat dál i našim dětem. Vždyť některé chvíle, nejčastěji spojené s jídlem, jsou nezapomenutelné. Kynutý koláč na plech s jakýmkoliv ovocem je pohádkou i pro dospělé.
2 plechy
Suroviny
2 plechy
Na tvarohový základ
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3015 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 388 g
- Tuky 120.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/7
Červenec 2008