Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 120 min
4,3 (159x)
2. 3. 2017
Kynutý rebarborový koláč s drobenkou
Apetit
Kynutý rebarborový koláč s drobenkou
Apetit


Velmi snadné
< 120 min
4,3 (159x)

Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu. Kynutý rebarborový koláč s drobenkou patří mezi klasické koláče, které si své místo na výsluní drží už po dlouhé generace. Od dubna do června je hlavní sklizeň rebarbory, proto ji nepromeškejte!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 2 koláče
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 koláče

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6149 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 886 g
  • Tuky 230 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(159 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petr Svice profile image
Petr Svice
27.06.2019 22:25

Byl vyborny, ne preslazeny, akorat. Nemela jsem drozdi ale s kypricim praskem to take slo. Testo se mi pak veslo na jeden plech misto dvou jak je uvedeno v receptu.

Petra Jemelíková profile image
Petra Jemelíková
23.04.2017 09:30

Koláč je výborný, ale potrebovala jsem dvojnasobne mnozstvi rebarbory :-)

  profile image
adelka1223
25.04.2010 23:06
Tento koláč je opravdu výborný. Jednoduchý recept, vyvážené těsto (není přeslazené jako většina tady) a sladká drobenka tomu dodává spolu s kyselou rebarborou šmrnc. Doma to jen zasyčelo...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5