Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu. Kynutý rebarborový koláč s drobenkou patří mezi klasické koláče, které si své místo na výsluní drží už po dlouhé generace. Od dubna do června je hlavní sklizeň rebarbory, proto ji nepromeškejte!
Videorecept
Na 2 koláče
Suroviny
Na 2 koláče
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6149 kcal
- Bílkoviny 122 g
- Sacharidy 886 g
- Tuky 230 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Komentáře
Byl vyborny, ne preslazeny, akorat. Nemela jsem drozdi ale s kypricim praskem to take slo. Testo se mi pak veslo na jeden plech misto dvou jak je uvedeno v receptu.
Koláč je výborný, ale potrebovala jsem dvojnasobne mnozstvi rebarbory :-)