Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 120 min
4,3 (158x)
2. 3. 2017
Kynutý rebarborový koláč s drobenkou
Apetit
Kynutý rebarborový koláč s drobenkou
Apetit


Velmi snadné
< 120 min
4,3 (158x)

Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu. Kynutý rebarborový koláč s drobenkou patří mezi klasické koláče, které si své místo na výsluní drží už po dlouhé generace. Od dubna do června je hlavní sklizeň rebarbory, proto ji nepromeškejte!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 2 koláče
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 koláče

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6149 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 886 g
  • Tuky 230 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(158 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5