Rozstřelený španělský ptáček (nebo také rozlítaný ptáček) je línou alternativou toho klasického. Recept se příliš neliší, jen odpadá ta část, kdy musíte vejce, okurku a uzeninu zabalit do plátku hovězího masa. Rozlítané ptáčky podávejte s kynutým knedlíkem nebo dušenou rýží. Pokud tuto zjednodušenou verzi španělského ptáčka neznáte, rozhodně ji doporučujeme vyzkoušet.
Náš tip: Připravte si také Rozstřeleného španělského ptáčka z Líné kuchařky podle našeho video receptu
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1485.75 kcal
- Bílkoviny 72.25 g
- Sacharidy 15.25 g
- Tuky 126 g