Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (40x)
9. 7. 2014
Rozstřelený španělský ptáček
Rozstřelený španělský ptáček


Snadné
> 60 min
4,3 (40x)

Rozstřelený španělský ptáček (nebo také rozlítaný ptáček) je línou alternativou toho klasického. Recept se příliš neliší, jen odpadá ta část, kdy musíte vejce, okurku a uzeninu zabalit do plátku hovězího masa. Rozlítané ptáčky podávejte s kynutým knedlíkem nebo dušenou rýží. Pokud tuto zjednodušenou verzi španělského ptáčka neznáte, rozhodně ji doporučujeme vyzkoušet.

Náš tip: Připravte si také Rozstřeleného španělského ptáčka z Líné kuchařky podle našeho video receptu


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1485.75 kcal
  • Bílkoviny 72.25 g
  • Sacharidy 15.25 g
  • Tuky 126 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: ivonau

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

Recept je součástí kolekce