Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,7 (53x)
7. 10. 2016
Rizoto s dýní
Apetit
Rizoto s medovou dýní
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,7 (53x)

Nádech medu a zázvoru udělá z rizota opravdový hřejivý podzimní hit!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 577 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 16.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Marková profile image
Lenka Marková
16.03.2020 21:10

Výborné rizoto!
Ja som si ho trošku prerobila a inšpirovala sa týmto, hlavne keď varím pre deti nepridávam víno a tento recept je časovo menej náročný

Jolana Typltová profile image
Jolana Typltová
28.02.2015 21:10

Naprostá delikatesa! Místo pečené dýně jsem použila kupováný dýňový protlak.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš