Na podobné luxusní speciality můžete vyrazit do restaurace CottoCrudo, kde je připravuje šéfkuchař Leonardo di Clemente a jeho tým. Můžete se ovšem jeho recepty inspirovat a pustit se do experimentů ve vlastní kuchyni...
Suroviny
Na houbovou náplň
Na červenou řepu
Na nakládanou zeleninu
Na recept
- Energie 1599 kcal
- Bílkoviny 148 g
- Sacharidy 117 g
- Tuky 89 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3

Recept je z vydání:
Apetit 2017/3
Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.