Čím zazářit na pikniku? Quichem! Tajemství úspěchu tkví v perfektně vyladěném těstu, se kterým se skvěle manipuluje. Náplň můžete střídat podle chuti nebo aktuální úrody. Dobrý je třeba chřest, houby, restované cukety a lilek, různé druhy sýrů, špenát... Obměňovat můžete bylinky, ale vždycky se držte vajec, smetany a sýra.
Suroviny
Na těsto
Na náplň
Na recept
- Energie 2583 kcal
- Bílkoviny 108 g
- Sacharidy 150 g
- Tuky 169 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.