Neobyčejně efektní, přitom snadný dezert, který si můžete bez výčitek dopřát i po vydatnějším obědě. Pošírované hrušky jsou skvělé teplé i vychlazené, takže je můžete připravit pohodlně dopředu.
Suroviny
Na hrušky
Na ořechy
Na 1 porci
- Energie 285.83 kcal
- Bílkoviny 2.33 g
- Sacharidy 34.83 g
- Tuky 14.33 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.