Šafrán je opravdu slunečné koření. Je mimořádně přizpůsobivý a dodává nádherné zabarvení a chuť jak sladkým, tak pikantním jídlům. Sytá jantarová barva, jemná chuť a svůdná vůně navíc znásobí kouzlo i nejprostšího pokrmu.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 269.25 kcal
- Bílkoviny 1.25 g
- Sacharidy 56.25 g
- Tuky 3.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005