Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,2 (21x)
8. 6. 2018
Pomazánka z pečených paprik
Apetit
Pomazánka z pečených paprik
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,2 (21x)

Nejlepší jsou vlastní, čerstvě upečené papriky. Pokud si na ně netroufnete, kupte už hotové, naložené v oleji. Pomazánka z pečených paprik vás svou dokonalou chutí rozhodně nadchne.


Nezhasínat obrazovku
na 15-20 chlebíčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 15-20 chlebíčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 931 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 45 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.