Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,2 (22x)
8. 6. 2018
Pomazánka z pečených paprik
Apetit
Pomazánka z pečených paprik
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,2 (22x)

Nejlepší jsou vlastní, čerstvě upečené papriky. Pokud si na ně netroufnete, kupte už hotové, naložené v oleji. Pomazánka z pečených paprik vás svou dokonalou chutí rozhodně nadchne.


Nezhasínat obrazovku
na 15-20 chlebíčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 15-20 chlebíčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 931 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 45 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.