Pohanka byla oblíbená už ve staročeské kuchyni a nyní se znovu dostává na výsluní. V této pomazánce vyniknou její přednosti: šťavnatost a lehce oříšková chuť. Vyzkoušejte recept na pohankovou pomazánku, mile vás překvapí. Pokud jste pohanku dosud do svého jídelníčku neměli odvahu zařadit, tak teď je ten pravý čas.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 184.17 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 20 g
- Tuky 9.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005