Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,9 (31x)
30. 3. 2016
Pohanková pomazánka
Pixabay.com
Pohanková pomazánka
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
3,9 (31x)

Pohanka byla oblíbená už ve staročeské kuchyni a nyní se znovu dostává na výsluní. V této pomazánce vyniknou její přednosti: šťavnatost a lehce oříšková chuť. Vyzkoušejte recept na pohankovou pomazánku, mile vás překvapí. Pokud jste pohanku dosud do svého jídelníčku neměli odvahu zařadit, tak teď je ten pravý čas.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 184.17 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 9.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Vavřinová profile image
Lenka Vavřinová
06.02.2010 18:05
Pomazánka je opravdu vynikající, možná bych ubrala množství česneku, chutná i těm, kteří pohanku moc nemusí.
Lenka Vavřinová profile image
Lenka Vavřinová
06.02.2010 18:05
Pomazánka je opravdu vynikající, možná bych ubrala množství česneku, chutná i těm, kteří pohanku moc nemusí.
  profile image
bára
27.05.2008 11:45
moc dobrá, supr alternativa pro vegany/vegetariány..
  profile image
Doťa
19.01.2008 19:31
Nebyl to hnus. kdo má rád pohanku, je to dobrota :o)
  profile image
papa
03.10.2007 18:37
Opravdu hnus! Nedoporučuju!
  profile image
Alena
31.08.2007 14:14
Recept se nachází v č.4/05, str.36

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005