Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (30x)
30. 3. 2016
Pohanková pomazánka
Pixabay.com
Pohanková pomazánka
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (30x)

Pohanka byla oblíbená už ve staročeské kuchyni a nyní se znovu dostává na výsluní. V této pomazánce vyniknou její přednosti: šťavnatost a lehce oříšková chuť. Vyzkoušejte recept na pohankovou pomazánku, mile vás překvapí. Pokud jste pohanku dosud do svého jídelníčku neměli odvahu zařadit, tak teď je ten pravý čas.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 184.17 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 9.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005