Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (27x)
16. 3. 2015
Pohanková pomazánka
Apetit
Pohanková pomazánka s tvarohem
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (27x)

„V posledních letech zažívá pohanka návrat do naší kuchyně. Pomazánce dodá jemnou oříškovou příchuť,“ napsala nám čtenářka Eva Skoumalová.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1086 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
pruzinetchka
19.03.2016 18:12

Vařit 35 minut??? To už by bylo úplně na kaši...Pohanku stačí hodit do vroucí vody a vypnout, dojde pod pokličkou..Nejlépe je ji nechat jen namočenou ve vodě např. přes noc a pak rovnou zpracovat, ani se vařit nemusí :)

Helena Kopáčková profile image
Helena Kopáčková
06.01.2017 10:37

Jenže když se nejdříve propere, potom staří následně zchladí a teprve potom dá do horké vody a vaří 15min. A pak nechá pod poklicí dojít. Vím že toto vaření pohanky je trochou zdlouhavější, ale je pak opravu lahodná a nerozvařená. Jinak dývá někdy nahořklá a mívá mírou pachuť.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu