Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
2,2 (50x)
24. 10. 2017
Plněné avokádo
Apetit
Plněné avokádo
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
2,2 (50x)

Avokádo je bohatým přírodním zdrojem bílkovin, vitaminů a zdraví prospěšných tuků. Dejte si ho hned po ránu.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 310.5 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,2/5

Hodnocení receptu

2,2/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Hráškový chléb

Avotoastu zvoní hrana: Na scénu přichází jeho hráškový nástupce!

Byly časy, kdy jste nemohli otevřít Instagram, aniž by na vás z každého druhého příspěvku nevykoukl avokádový toast. Opečený krajíc chleba, na něm zářivě zelené avokádo rozmačkané vidličkou a korunované zastřeným vejcem. Tento fenomén ovládl kavárny od Austrálie po New York a stal se symbolem moderní snídaně. Jenže… Je ještě pořád hvězdou, nebo už nám svou všudypřítomností zevšedněl?