Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)
18. 7. 2014
pivní chléb se škvarky
Apetit
Pivní chléb s domácími škvarky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Domácí pekárna je prostě zázrak – upeče vám chleba a připraví i škvarky!


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bochník a čtvrtlitrovou skleničku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bochník a čtvrtlitrovou skleničku

Na chléb

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 10597 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 236 g
  • Tuky 1016 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Iveta Piňosová profile image
Iveta Piňosová
26.08.2021 16:05
Dělat si domácí chleba je super. Já to úplně miluji. Jenomže člověk si na to musí přivstat.. a to se mi pokaždé nechce. Někdy si raději trochu pospím a pošlu manžela pro chleba a koláče do pekárny. Jindy peču přesně podle tohoto receptu, který už mám několikrát osvědčený. Nejlepší je ten chlebík ještě teplý s máslem a ředkvičkami.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008