Hledáte způsob, jak se odreagovat? Upečte si voňavý domácí chléb! Celozrnný špaldový chléb se semínky provoní vaši domácnost a ještě si na něm pochutnáte. Zkrátka dokonalé mistrovské dílo. Čerstvý domácí chléb z celozrnné mouky podávejte jako přílohu nebo si ho vychutnejte jen tak, třeba jen s máslem a pažitkou.
2 bochníčky
Suroviny
2 bochníčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2318 kcal
- Bílkoviny 114 g
- Sacharidy 247.5 g
- Tuky 94.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008
Komentáře
Dobry den je tady prosim nekdo kdo tento chleba delal a povedl se mu? Kolik je spravny pomer vody dekuji
Dobrý den, ráda bych se jen ujistila ohledně množství vody v receptu, opravdu mouku se semínky smíchám se 750 ml vody? A k tomu ještě ten 1/4 L s droždím? Děkuji
Myslíme, že ano, v tomto znění byl recept i v lednovém vydání z roku 2008, ale rozhodně bychom vodu přilévali postupně a sama uvidíte, kdy se vám těsto bude "líbit".
Držíme palce, redakce Apetitu
Dobry den,
tak to jste tento recept otiskli s chybou. Melo by tam byt 250ml a ne 750ml.. Prave micham testo a dala jsem misto Vami psaneho litru vody jen 750ml a i to bylo moc. Musela jsem prisypat jeste hodne mouky (rekla bych tak mezi 300 a 400g). K tomu samozrejme jeste dalsi drozdi a seminka atd. Pokud tedy nekdo bude chtit tento chleba pect, tak vody dejte 2 x 250ml..