Někdo je polentou uhranut od začátku, jiný si na její chuť musí zvykat. Pro váhavce a pochybovače je tu návod, jak polentu ochutit takovým způsobem, že si ji oblíbí okamžitě.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 296.5 kcal
- Bílkoviny 12 g
- Sacharidy 48.75 g
- Tuky 6 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/9
Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky