Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
6. 2. 2025
Pečená zelenina
Immediate Media
Pečená zelenina
Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Vychutnejte si pečenou zeleninu jako zdravou a barevnou přílohu. Můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou máte rádi – tento recept je skvělý na vyklizení lednice. Hotovou zeleninovou přílohu můžete promíchat i z vařenými obilninami – rýže, jáhly nebo kroupy jsou k tomu ideální.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 199.75 kcal
  • Bílkoviny 3.5 g
  • Sacharidy 19.5 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Adam Bush, z vydání Apetit Pečená zelenina

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.