Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
6. 2. 2025
Pečená zelenina
Immediate Media
Pečená zelenina
Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Vychutnejte si pečenou zeleninu jako zdravou a barevnou přílohu. Můžete použít jakoukoli zeleninu, kterou máte rádi – tento recept je skvělý na vyklizení lednice. Hotovou zeleninovou přílohu můžete promíchat i z vařenými obilninami – rýže, jáhly nebo kroupy jsou k tomu ideální.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 187 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Adam Bush, z vydání Apetit Pečená zelenina

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.