Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (29x)
3. 11. 2020
Oříškové řezy s jablky a džemem
Apetit
Oříškové řezy s jablky a džemem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (29x)

Tyhle řezy jsou tak dobré, že je klidně můžete podávat i jako dort. S neslazenou šlehačkou nemají chybu! Báječné řezy, do kterých využijete starší jablíčka, oříšky i domácí zavařeninu. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na formu 24 x 24 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na formu 24 x 24 cm

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 4942 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 521 g
  • Tuky 271 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/11

V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.

Související články