Tyhle řezy jsou tak dobré, že je klidně můžete podávat i jako dort. S neslazenou šlehačkou nemají chybu! Báječné řezy, do kterých využijete starší jablíčka, oříšky i domácí zavařeninu.
Videorecept
Suroviny
Na těsto
Na náplň
Na 1 porci
- Energie 4942 kcal
- Bílkoviny 85 g
- Sacharidy 521 g
- Tuky 271 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.