Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
11. 1. 2019
Opečené hříbky s bylinkovými knedlíky
Apetit
Opečené hříbky s bylinkovými knedlíky
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Roman Paulus ve své restauraci podává i verzi ‚houbového guláše‘, který je místo tymiánu kořeněný klasicky, paprikou a majoránkou. A to působivé aranžmá...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Hlavní

Bylinkový ubrouskový knedlík

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1590.75 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 264.5 g
  • Tuky 36.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005

Související články

soufle

Prague Food Festival 2011 končí. Jaký bude poslední den?

I dnes ve stejný čas, tedy ve 12.30, se v Míčovně přihlásí o slovo redaktorky Apetitu. Na poslední den si připravily největší parádu – zdobení dortu. To si nemůžete nechat ujít! Hned po našich cukrujících redaktorkách nastoupí Milan Hořejš z restaurace V Zátiší se stále aktuálním tématem – uplatnění bylinek v kuchyni. V 15.30 bude zakončovat program Míčovny Zdeněk Pohlreich se svou svéráznou cooking show. S Prague Food Festivalem se rozlučte v Letohrádku královny Anny, kde můžete zhlédnout krásnou výstavu porcelánu.
Na viděnou zase za rok.

Více o festivalu čtěte na www.apetitonline.cz v sekci Prague Food Festival.
 

Připravila Lucie Perlíková