Něžná krasavice z dubnové obálky vypadá tak nádherně, že vám ji bude až líto nakrojit. Ale to by byla škoda! Protože piškotová roláda s jemným máslovým krémem je nejen krásná, ale také neuvěřitelně chutná. A možná se vám tomu ani nechce věřit, ale také velmi jednoduchá na přípravu. Recept na piškotovou roládu zvládnou i začátečníci.
Suroviny
NA NÁPLŇ
NA OZDOBENÍ
Na recept
- Energie 4539 kcal
- Bílkoviny 118 g
- Sacharidy 462 g
- Tuky 249 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/4
Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.