Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (90x)
18. 7. 2014
Masopustní jednohubky (minikoblížky)
Apetit
Masopustní jednohubky (minikoblížky)
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (90x)

Je jednoduché si tyto tvarohové koblížky zamilovat: jsou křehké, nadýchané, rozplývají se na jazyku a do půl hodiny zavoní na stole. Bohužel z něj stejně rychle zmizí, jak jsme se sami přesvědčili. Proto raději doporučujeme recept rovnou zdvojnásobit. Hotové kobližky můžete také ihned po dosmažení obalit ve vanilkovém nebo skořicovém cukru.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 356.75 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(90 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky

Související články

Ostatky, fašank, voračky, končiny či šibřinky: Jak slavili masopust naši předci?

Každý rok se řada z nás těsí na masopustní průvod a zabijačku. Ne všichni účastníci veselí však vědí, co vlastně masopust je, jak vznikl, jaké tradice (včetně masek) jsou s ním spojené a jak ho slavili naši předkové. Podle našeho článku masopust snadno vysvětlíte i dětem. Na závěr jsme si pro vás připravili pár zajímavostí, které jste o masopustu možná nevěděli.