Halászlé, polévka z několika druhů ryb, má mnoho podob, my nabízíme balatonský model. Do pikantního rybího vývaru můžete použít odřezky z jakýchkoli sladkovodních ryb. Maďarská rybí polévka má šmrnc a rozhodně stojí za to ji ochutnat.
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1509 kcal
- Bílkoviny 145 g
- Sacharidy 60 g
- Tuky 67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče