Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (114x)
17. 12. 2015
Panettone
Apetit
Panettone
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (114x)

Panettone – tradiční italské vánoční pečivo, které je trochu jako naše vánočka, nebesky nadýchané a plné kandovaného ovoce! Recept na panattone se od těch našich na kynutá těsta příliš neliší, což je o důvod víc, proč si tuto italskou pochoutku upéct. Pokud nemáte formu na panattone, vystačíte si s běžnou formou na dort nebo vyzkoušejte naše tipy.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 panettone
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 panettone
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7177 kcal
  • Bílkoviny 201 g
  • Sacharidy 630 g
  • Tuky 398 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(114 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nadýchaná vánočka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče