Panettone – tradiční italské vánoční pečivo, které je trochu jako naše vánočka, nebesky nadýchané a plné kandovaného ovoce! Recept na panattone se od těch našich na kynutá těsta příliš neliší, což je o důvod víc, proč si tuto italskou pochoutku upéct. Pokud nemáte formu na panattone, vystačíte si s běžnou formou na dort nebo vyzkoušejte naše tipy.
Suroviny
Na recept
- Energie 7177 kcal
- Bílkoviny 201 g
- Sacharidy 630 g
- Tuky 398 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče