Čím je chřest čerstvější, tím je také sladší. Proto je nejlepší rovnou v den sklizně – pokud na takový natrefíte, neváhejte! Losos s chřestem v papilotě a majonéza s medvědím česnekem jsou tím pravým receptem, jak tuto báječnou jarní zeleninu vychutnat.
Videorecept
Suroviny
Na majonézu
Na 1 porci
- Energie 1012.5 kcal
- Bílkoviny 19.17 g
- Sacharidy 5.67 g
- Tuky 100 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.