„Barvou zamilovanosti je červená, kterou jsem chtěl do menu dostat, proto ta rudá barva omáčky z pečených paprik u předkrmu,“ říká o svém valentýnském předkmu Roman Kotlář.
Suroviny
Na recept
- Energie 2404 kcal
- Bílkoviny 74 g
- Sacharidy 136 g
- Tuky 167 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.