Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (6x)
20. 8. 2014
Salát z uzeného kuřete s polníčkem a malinami
Apetit
Lahodný salát z uzeného kuřete s polníčkem a malinami
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Základních surovin je jen hrstka, zato chutí a konzistencí hned několik. Vláčné maso, křupavý polníček, šťavnatá vůně malin a pikantní říz cibule se spojují v přímo nebeský chuťový zážitek!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 313.5 kcal
  • Bílkoviny 24.5 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 18.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
07.07.2008 10:51
Recept se nachází v č.7/07, str.82
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.