Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,0 (2x)
30. 4. 2009
Salát z nových brambor a tuňáka


< 60 min
4,0 (2x)
Čas pro nové brambory

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 283 kcal
  • Bílkoviny 23.25 g
  • Sacharidy 19.5 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Salát z nových brambor a tuňáka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Daffy
21.02.2008 18:26
Vynikající. Dělala jsem ho několika návštěvám a vždy měl velký ohlas. Spojení brambor, salátu /i ledového/ s tuňákem je neobvyklé, ale super.
  profile image
Alena
13.02.2008 08:03
Recept se nachází v č.5/07, str.18

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.